LEASING FYN BANK A/S


LEASING FYN BANK A/S


LEASING FYN BANK A/S

Om Leasing Fyn

I mere end 25 år har vi i Leasing Fyn gjort det lettere for små og mellemstore virksomheder at investere i nyt udstyr og materiel uden at skulle binde alle midlerne i "isenkram". Det giver vores kunder mulighed for at anvende pengene andre steder i virksomheden, hvor de skaber mere værdi.

Specialister i leasing og factoring
Vores primære forretningsområder er leasing og factoring – også kaldet henholdsvis langtidsleje og fakturaadministration.

Vi har været i branchen siden 1983 og har derfor en solid erfaring. Den erfaring kommer vores kunder til gode, fordi ekspertise og sund forretningssans er grundlaget for den troværdighed, som vores forretning hviler på. Og for den tillid, som vores kunder viser os.

Vil det gode samarbejde
Vores egen forretning er vokset støt gennem årene, fordi stadig flere kunder vælger os som deres foretrukne samarbejdspartner. At vi har udviklet os til det, vi er i dag, skyldes ikke mindst, at vi gør os umage med at vejlede og rådgive vores kunder, at vi bruger tid på at skabe gode relationer, og at vi fører en sund og seriøs kreditpolitik.

Vi er 46 ansatte, og ligger stadig, som da virksomheden startede i sin tid, i Faaborg.

I 2011 indgik vi nye leasingaftaler for 592 mio. kr. og havde en factoringomsætning på 335 mio. kr.

3 sparekasser i ryggen
Leasing Fyn blev etableret af Sparekassen Faaborg, Middelfart Sparekasse og Svendborg Sparekasse i fællesskab, og det er fortsat de tre sparekasser, der står bag virksomheden.

Vælg de ønskede informationer fra menuen til højre

Klik her for at komme til LEASING FYN BANK A/S


LEASING FYN BANK A/S har CVR-nr 21627747,
og der er 20-49 ansatte.


Banken blev oprettet 02-03-1999 00:00:00


Om LEASING FYN BANK A/S, diverse bank informationer

LEASING FYN BANK A/S

LEASING FYN BANK A/S

Vælg information: