MØNS BANK


A/S MØNS BANK


MØNS BANK

Møns Banks historie går helt tilbage til 1877, og dermed er Møns Bank en af landets ældste banker.

I dag har Møns Bank 75 dygtige og engagerede medarbejdere, som er parate til at servicere dig med alle typer bankforretninger både indenfor privat- og erhvervsområdet.

Igennem de seneste år har banken oplevet en stigende interesse fra nye kunder, der har hørt godt om banken og samtidig lægger vægt på bankens store soliditet og stabilitet. I dag bor omkring halvdelen af bankens godt 15.500 kunder udenfor bankens oprindelige markedsområde på Møn og Bogø. Det har derfor været nærliggende at overveje etablering af nye filialer, men da henvendelserne kommer fra kunder, der bor i en meget spredt geografi, har vi i stedet etableret fremtidens ”filial” Møn Direkte, der videreudvikles over de kommende år.

Da Møns Bank åbnede tilbage i 1877, foregik al forretning med fysiske penge og ansigt til ansigt i banken. I dag figurerer pengene for det meste som beløb på en computerskærm, og det er teknisk muligt at klare stort set alle de daglige bankforretninger via Netbank/Mobilbank, der vil blive yderligere udbygget i de kommende år.

Vælg de ønskede informationer fra menuen til højre

Klik her for at komme til MØNS BANK


MØNS BANK har CVR-nr 65746018,
og der er 50-99 ansatte.


Banken blev oprettet 30-03-1967 00:00:00


Om MØNS BANK, diverse bank informationer

MØNS BANK

MØNS BANK

Vælg information: