SWEDBANK


SWEDBANK


SWEDBANK, FILIAL AF SWEDBANK AB (PUBL), SVERIGE

Swedbank har sine rødder i den svenske sparekassetradition, hvis historie går tilbage til år 1820. Nærheden til kunden og det lokale samfund har været i fokus lige fra bankens start. Vores formål er at fremme en sund og bæredygtig økonomi. Det betyder, at vi arbejder for en velafbalanceret økonomi til gavn for både den enkelte og for samfundet som helhed.

På vores hjemmemarkeder i Sverige, Estland, Letland og Litauen er Swedbank en full-service bank for både privatkunder og erhvervskunder. Vores hovedforretning omfatter størstedelen af privatkunder, samt små- og mellemstore erhvervskunder. Vi tror på en traditionel bankmodel, hvor nære kunderelationer og rådgivning er i centrum. Fokus ligger på vores kunders behov og ønsker – ikke på vores produkter.

Vi har i dag 9,5 millioner privatkunder og 622.000 erhvervskunder. I Sverige har vi 317 filialer og i de baltiske lande har mere end 200 filialer pr. den 31. december 2011. Koncernen er derudover repræsenteret med filialer i København, Helsingfors, Kaliningrad, Luxembourg, Marbella, Moskva, New York, Oslo, Shanghai, St. Petersburg og Ukraine. Pr. den 31. december 2011, udgjorde balancen SEK 1 857 mdkr.

Vælg de ønskede informationer fra menuen til højre

Klik her for at komme til SWEDBANK


SWEDBANK har CVR-nr 28487150,
og der er 20-49 ansatte.


Banken blev oprettet 14-02-2005 00:00:00


Om SWEDBANK, diverse bank informationer

SWEDBANK

SWEDBANK

Vælg information: